Betöltés...

Az ön csapata

Az Ön csapata

Az Együttműködéssel a Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célkitűzése a „Minden gyermek játszhasson” gondolat köré rendeződik. Ennek megvalósítása érdekében rendszeres, tematikus gyermek-, és családi rendezvénnyel jelentkezünk, amelyen szórakoztató színházi előadásokkal, táncos produkciókkal, fejlesztő tornával, kézműves műhellyel is várjuk a gyermekeket és szüleiket. Felállítunk egy nagy játékgyűjtő dobozt, melyben a rendezvényeken összegyűjtött jó állapotú játékokat, - már létrejött megállapodások keretében – helyi bölcsődékhez, óvodákhoz, és a Védőnői szolgálathoz juttatjuk el. 2018-tól már több hazai nagyvárosban is elérhetőek leszünk.

Amennyiben tetszik önnek a kezdeményezésünk, úgy kérjük, hogy segítse munkánkat adója 1%-ának adományozásával, amelyre a 2018-as évtől már van lehetőség.

Adószámunk: 18737376-1- 06

Köszönjük.

A Tökmag buli

A játékgyűjtés is egy nagy játék nálunk, hiszen minden kis adományozót és szüleit nagymértékben ingyenes programmal várunk Szeged város több pontján, 2018-tól azonban már több hazai nagyvárosban is lehetőség lesz a „jótékony bulizásra”. Figyeld Facebook oldalunkat, és megtudhatod, hol találkozhatsz velünk.  Aki eddig  bizalmat szavaztak nekünk: Partnereink Nem csak önálló kezdeményezéseink vannak, szívesen csatlakozunk mások szervezett programjához is, így több alkalmunk van a játékgyűjtésre is.