Betöltés...

Közösségi szolgálat

Közösségi szolgálat

A Tökmag Buli mögött álló Együttműködéssel a Gyermekekért alapítvány több szegedi intézménnyel is szerződéses kapcsolatban áll, és közösségi szolgálatra fogadja a tanulókat, akiket változatos szerepkörben foglalkoztat. A technikai teljesítésen túl (szórólapozás, stb.) olyan feladatok várnak a diákokra, amelyekben a gyerekekkel való bánásmódot gyakorolhatják, pedagógiai érzékenységüket tehetik próbára. (pl. kvízjátékok a gyermekekkel, kézműves foglalkozás vezetése)

Fontos és kiemelendő, hogy a nyári szünetben is tartunk programokat, így a tanulók ebben az időszakban is tudnak pontokat gyűjteni, ha ez alkalmasabb számukra.

Amennyiben az Ön intézményében is van erre felmerülő igény, várjuk emailes (info@tokmagmedia.hu) megkeresését. A félreértések elkerülése érdekében, a megkeresést az intézmény vezetőjétől tudjuk elfogadni. Köszönjük.

Önkéntesség

Amennyiben szabadidőd szeretnéd hasznosan eltölteni, szeretsz gyermekekkel foglalkozni, és szeretnéd magad egy játékos közegben kipróbálni, esetleg olyan szakmád van, ahogy az ilyen irányú önkéntes munka vállalása feltétel vagy plusz pontokat jelent számodra, jelentkezz!

info@tokmagmedia.hu